Arxiu mensual: abril de 2013

Arrenca el 31e Saló del Còmic

En aquesta XXXI edició el Saló Internacinal del Cómic de Barcelona està dedicat al món del western.
El saló que engega avui i estarà obert fins diumenge al recinte de Plaça Espanya de la Fira de Barcelona comptarà aquest any amb la presencia d’autors com Adam Hughes, Mikel Janin, Szymon Kudranski, Yanick Paquette, Serge Clerc, John Arne Saeteroy “Jason”, Charles Masson, Fabrice Tarrin o Carlos Ezquerra.
banner_comic2013

Euromalson, el nou treball d’Aleix Santaló

L’il·lustrador i historietista de Ripollet, Aleix Saló, autor de ‘Fills dels 80 – La Generació Bombolla‘ (2009), ‘Españistán‘ (2011) i ‘Simiocracia‘ (2012) torna amb ‘Euromalson – Algú s’ha cruspit la classe mitjana‘ editat en català per Debolsillo del grup editorial Random House Mondadori. Un llibre sobre el malson de la construcció de la identitat europea.

alex_salo_euromalson

Surt a la venda el còmic de Joc de Trons

La novela gràfica basada en la saga de llibres que ha inspirat la coneguda sèrie de televisió ha estat editada per Fanbooks, el nou segell del Grup 62, que es va estrenar editant “Nits de guàrdia” de Paula Roc i té altres títols com “Maravellós desastre” de Jamie McGuire i “Cançó de mar: El Despertar i La Transformació” d’Amanda Hocking, entre altres.
comic_joc_de_tronscomic1comic2